Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


„Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen”    (Széchenyi)

 

 Településünk iskolájában 1999. január óta működő 
Nemesgulács Iskolájáért Közhasznú Alapítvány 
célja, az iskola tárgyi ellátottságának korszerűsítése és javítása; tanulói tehetséggondozás; kulturális, sport és környezetvédelmi tevékenységek támogatása.

 
2009 nyarán személyi változások történtek az Alapítvány kuratóriumában:

elnök: Szabóné Samu Melinda              

tagok: Papp Anna, Muzsiné Németh Eszter

 
Az évek során a tanulóknak folyóiratok előfizetését, kirándulás útiköltségét, karácsonyi ajándék vásárlását, tanulmányi versenyek nevezési díját tudta az alapítvány támogatni.
Hagyományos gyermeknapi programokon szendviccsel, üdítővel vendégelték meg a tanulókat. A szülői támogatás mellett az alapítvány is kivette részét a költségekből.
 
Az iskola névadójának emlékére minden tanévben, a Keresztury- nap keretében tanulmányi versenyt, futóversenyt hirdettek meg a környék tizenegy iskolája között. A díjak, oklevelek megvásárlásához, a megjelentek vendégül látásához nyújtott anyagi segítséget az alapítvány kuratóriuma.
 
Diákjaink nagyon sokat tanultak, versenyeztek az eltelt tíz tanévben. Jelen voltak városi, megyei, kistérségi, iskola szövetség által szervezett, ill. országos tanulmányi- és sportversenyeken nagyon szép eredményekkel. A tanévzáró ünnepélyeken a hagyományoknak megfelelően jutalomkönyvet kaptak a gyermekek, amelyhez az anyagi feltételeket településünk Önkormányzata és az alapítvány biztosította.
 
Ha Ön fontosnak tartja, hogy az alapítvány folytatni tudja tevékenységét, akkor segítsen nekünk. Az alapítványunk által indított munkák folyamatos fenntartásához anyagi támogatásra van szükség. Ha teheti, kérjük, segítsen!
 
 
Adószám: 18928042-1-19
Cím: Nemesgulács Iskolájáért Közhasznú Alapítvány
         8284 Nemesgulács, József Attila u. 72.

Számlaszám: Badacsonytomaj Takarékszövetkezet 728-00030-15309051


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.